PA CASOLÀ
Que n'és de difícil trobar un pa que ens satisfaci a l'hora de menjar, que sigui prou natural, amb la textura adequada i amb les farines i ingredients aptes per cadascú de nosaltres. És per aquesta raó, que cada vegada més persones volen aprendre a fer el seu propi pa a casa i gaudir d'un aliment 100% natural i, alhora, poder valorar la qualitat del que normalment es compra.
Aprendrem a fer el pa d'una manera pràctica, quins són els seus ingredients bàsics, les seves propietats i les tècniques per pastar i donar-los-hi forma.
Pas a pas es treballarà per a la correcta elaboració per tal d'aprofitar al màxim les qualitats dels ingredients.
Farem diferents tipus de pans bàsics, senzills i saborosos per fer directament a casa amb els ingredients necessaris i t'ensenyarem els estris adequats per a fer-los!
Receptes realitzades en tallers anteriors:
- Pa clàssic sense massa mare
- Pa de pita
- Panets rodons de mantega
- Pa Taftoon
- Etc.
El taller inclou les receptes per escrit i et podràs emportar a cada tot el que has fet durant el curs.
Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.
Aforament
12 persones
Preu
30€
Durada
2 hores