FINGERFOODS - canapès creatius per a convidats

Tal com el seu nom indica el "Fingerfood" és simplement un mos que pot menjar-se amb la mà. Es poden servir com un pas previ al menjar, reemplaçant l'entrant dins d'un menú o ser un àpat complet; amb fingerfoods freds, calents i també dolços.

Aquests canapès, que a més de boníssims han de ser vistosos i atractius a la vista, es complementen amb una presentació pràctica i divertida perquè els teus convidats no deixin de sorprendre's i de llepar-se els dits.

En aquest taller, s'aprendrà de manera pràctica a preparar i presentar els millors fingerfoods per a una recepció, una celebració, etc, però també a crear entrants divertits per compartir el dia a dia amb la família i/o els amics.

A cada taller es faran diferents tipus de fingerfoods, depenent de la temporada. El nombre de canapès de cada curs serà variable en funció del temps necessari per a la preparació de cadascun d'ells.

Durant el curs es farà el tast dels plats preparats i s'inclou una copa de vi (gentilesa d'Empordàlia www.empordalia.com) o aigua. També tindràs les receptes per escrit en acabar la sessió perquè tu només t'hagis de preocupar d'aprendre i passar-t'ho bé!

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Receptes fetes en tallers anteriors:

-Piruletes de parmigiano reggiano i olives o sèsam
-Tartalette de roquefort, peres i nous
-Torradetes amb butifarra negra i ous ferrats de guatlla
-Rissoto de bolets de temporada
-Yakitori de pollastre
-Mini espirals de pasta de full
-Mini brownie de parmesà i xocolata blanca
-Buffet de terrines de foie
-Broquetes d'espàrrecs al vapor amb salsa de formatge i avellanes
-"Vol au vent" farcit de remenat de bolets de temporada i ciboulet
-Tartalette de carbassa, ceps i castanyes
-"Vol au vent" de carn d'ànec amb cebetes de platillo
-Piruletes de parmigiano reggiano i tomàquets confitats
-Torradetes de sobrassada amb ous ferrats de guatlla i mel de castanyer
-Ravioli integral farcit de patata i carbassa amb magrana i espàrrecs
-Mini brownie de xocolata i nous
-Didals de xocolata amb crema de moniato a la brasa, confitura de castanyes i magrana

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

Realitza la teva reserva

Data Places

Altres cursos relacionats