TORRONS CREATIUS DE XOCOLATA

La finalitat d’aquest curs sobre fabricació de torrons és la de donar a conèixer els ingredients i passos a realitzar per elaborar aquest dolç nadalenc a nivell d’usuari, així com el funcionament dels estris necessaris per a la seva elaboració.

Aquests torrons que farem, els podem anomenar torró-bombó ja que són com un bombó, pel que fa l'elaboració, però en format de turró. Res a veure amb els torrons tradicionals de rovell d'ou, de Xixona o d'Alacant.

T'ensenyarem a fer torrons diferents: torró de caramel i caracrakine (galeta), torró de praliné i peta-zetas, torró de praliné i cacauets o torró trufat de xixona en textures.

La base d'aquests torrons és molt semblant i per tant polivalent. Amb un parell de bases podem elaborar una gamma molt amplia: la base de torró de praliné i una de torró trufat. I a partir d'aquí podeu variar afegint al vostre gust i criteri: blat de moro torrat, festucs, fruits seca o fruita liofilitzada, peta-zetas, trencadís de neules, crema de castanya, toffee, cafè, te, whisky, licor de crema catalana, cointreau i taronja, , etc.

Vine i prepara't per treballar, aprendre i tastar!

Reserva ja una plaça i, a més a més d'aprendre amb nosaltres, trobaràs la manera d'estalviar aquestes festes fent tu mateix els torrons més creatius i passar una bona estona a la cuina amb la família.

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats