CUINA JAPONESA AMB WOK

T'apassiona la cuina japonesa? Tens un wok a casa i no li'n treus massa profit?

Si vols aprendre a cuinar amb aquest estri per fer saltejats, fideus, verdures i, al mateix temps, descobrir receptes amb salses agredolces que poden fer més econòmica i sana la teva dieta, aquest és el teu taller!

En aquest curs, s'explicaran i realitzaran tres receptes: GYOSAS, EBI NO KIMUCHI i un YAKISOBA de verdures. Amb el xef es detallaran tots els passos de manera que el plats i presentacions quedin perfectes: el tipus de menjar, on comprar els ingredients, el tipus de cocció i, sobretot, els estris imprescindibles.

Durant el curs es farà el tast dels plats preparats i s'inclou una copa de vi (gentilesa d'Empordàlia www.empordalia.com) o aigua. També tindràs les receptes per escrit en acabar la sessió perquè tu només t'hagis de preocupar d'aprendre i passar-t'ho bé!

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

Realitza la teva reserva

Data Places

Altres cursos relacionats