CUINA TAILANDESA

La cuina tailandesa barreja cinc sabors fonamentals: el dolç, el picant, l’agre, l’amarg i el salat. Aquests sabors i olors s’aconsegueixen sobretot amb els condiments i les salses, que es barregen amb el peix i les carns, com el pollastre o el porc.

Si bé l’ingredient principal i bàsic en la cuina tailandesa es l’arrós, que pot menjar-se en forma de sopa, fregit o simplement cuit blanc, també hi ha altres ingredients comuns com són els pebrots picants, l’all, els fideus, la llimona i la llet de coco.

En aquest taller aprendrem a cuinar amb aquests ingredients típics, realitzarem tres receptes tailandeses i aprendrem a condimentar i a emplatar els plats realitzats.

Si ja t’agrada la cuina japonesa, potser t'apassionarà la cuina tailandesa! Reserva ja la teva plaça, i descobreix els secrets, sabors i olors de l’autèntica “cuina Thai”

El taller inclou les receptes per escrit i el tast dels plats fets a l’aula.

 

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

 

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

Realitza la teva reserva

Data Places

Altres cursos relacionats