SUCS VERDS BIO

Els milers de beneficis en el consum diari de vegetals ha estat destacat per molts doctors i personalitats del món de la nutrició per les grans propietats que aquests aliments aporten al nostre organisme.

Els sucs verds són liquats fets, concretament, amb vegetals de fulla verda (espinacs, enciam, créixens, col arrissada, fulles de mostassa, ruca, bledes, julivert...) i una mica de dolçor procedent de la fruita.

Aquests còctels tan naturals i deliciosos són plens de nutrients i moltes propietats que són absorvides per l'organisme, de substàncies que ajuden a processar els greixos, i de vitamines, minerals, enzims i fitonutrients que protegeixen i enforteixen el cos.

L'objectiu d'aquest taller que hem preparat és poder aprendre i entendre què són els "sucs verds", quines fruites i verdures es poden barrejar i què ens aporta al nostre organisme cada combinat.

No et perdis aquest taller antioxidant, revitalitzant i energètic que millorarà i netejarà per dins el teu organisme.

El taller inclou les receptes per escrit i el tast dels sucs fets a l'aula.

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

Realitza la teva reserva

Data Places

Altres cursos relacionats