CUINA SANA, ENERGÈTICA i NATURAL

Cada estació de l’any té unes característiques energètiques i unes necessitats nutricionals diferents per al nostre organisme. És per això, que cal cuinar i alimentar-se amb ingredients naturals i de temporada que ens aportin el que necesita el cos cada època de l’any.

Als diferents tallers de CUINA SANA i NATURAL, que programem periòdicament, farem receptes diferents segons l’estació de l’any en què ens trobem; amb aliments naturals, ingredients ecològics i de proximitat i veurem com afecta tot això al nostre organisme.

Sessió i receptes segons temporada

Tardor, la dolçor natural - Quan arriba la tardor cal preparar el cos per les estacions més fredes. Cal saber que hi ha aliments naturals i tècniques de cuina que aporten la dolçor de manera NATURAL al nostre cos, sense sucres refinats, ni edulcorants artificials ni altres ingredients que afecten de manera negativa el bon funcionament del nostre organisme.

Depuració post-festes: Passada l'època d’excessos cal fer una depuració conscient i equilibrada de l'organisme. És per això, que els mesos de gener i febrer es fan receptes que ajuden a la depuració dels excessos alimentaris de forma assequible i assenyada i sense cap mancança nutricional o afectiva.

Quan comença la primavera, ve de gust començar a cuidar el cos per a l’estiu. El taller de cuina macrobiótica, sana i natural proposa receptes exquisites i plats senzills per a qui vol baixar aquells quilets que no interessen però, sempre, donant al cos tots els nutrients i dins un marge d´equilibri per evitar també mancançes afectives relacionades amb l'alimentació.

Energia, força i vitalitat: durant les vacances agafem un ritme molt més relaxat i la nostra alimentació i la rutina són menys equilibrades. En aquesta época, veurem quins aliments i quines tècniques culinàries ens fan sentir MÉS FORTS i ens ajuden a depurar els posibles excessos de l’estiu.

Com sempre, al final degustarem els plats elaborats durant el curs i resoldrem tots els dubtes.

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats