SHOWCOOKING MEDITERRANI AMB VISITA AL MERCAT

La nostra aula està situada en plena zona comercial, molt a prop del mercat del Lleó, del nucli antic i històric de la ciutat.

Aquest curs està destinat a touroperadors o grups de turistes amb inquietuds culinàries i culturals. Té per objectiu oferir una activitat gastronòmica en un entorn privilegiat, cuinant amb un xef privat i utilitzant ingredients i aliments del nostre territori.

L'experiència inclou inicialment una visita al mercat del Lleó de Girona, per anar a comprar els productes frescos necessaris, la realització de les receptes a l'aula i el posterior tast dels plats cuinats.

PROGRAMA

La durada del showcooking serà d'unes tres hores i mitja aproximadament.

El xef ensenyarà a elaborar als alumnes el següent (pot variar segons ingredients de temporada):

- Aperitius variats segons temporada (pa amb tomàquet i embotits catalans, esqueixada, Anxoves de l'Escala, etc.).
- Truita de patata i ceba.
- "Arrós a la cassola", "arrós mar i muntanya" o paella mediterrània.
- Crema Catalana.

NOTES

S'utilitzaran sempre productes del nostre territori, l'Alt i Baix Empordà i productes frescos del mercat.

S'explicaran on aconseguir fàcilment aquests i altres ingredients, s'ensenyaran els estris necessaris per a cuinar tot correctament i els secrets culinaris essencials perquè el plat surti més que exquisit.

Durant la sessió els alumnes degustaran els plats que vagin elaborant.

PRESSUPOST

Els preus de l'experiència gastronòmica a la nostra aula, amb xef privat, dependran del nombre de persones, amb un màxim de 15.

Grup a partir de 8 persones: 65 € / persona

Grups inferiors: preu a consultar

Possibilitat d'organitzar altres programes personalitzats i preus variables segons demanda del grup o dels organitzadors.

El showcooking inclou:

- Els estris i els ingredients perquè es puguin elaborar totes les receptes previstes.
- Un davantal d'un sol ús per cada un dels alumnes durant la sessió.
- Les receptes per escrit dels plats realitzats.
- Vi de cellers de la zona i aigua mineral durant la degustació.

Altres dades:

- El showcooking de cuina mediterrània es pot fer a conveniència en català, castellà i anglès.

Aforament

15 persones

Durada

3 hores i mitja aproximadament

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats