CUINA VEGANA

Per a poder entendre la filosofía vegana a la cuina s’ha de pensar en una forma de vida amb el màxim respecte al món animal, ja que no inclou cap producte animal ni produït per animals. Per tant, aquí no només s’evita la carn i el peix, sinó també els ous, la llet i la mel. Els productes vegetals són els aliments principals.

Destinat a persones que desconeixen o que ja coneixen i volen aproximar-se més a aquest tipus de cuina i d’alimentació. Per a tothom qui vulgui començar a “veganitzar” la seva vida, començant per la cuina, però que potser li falten recursos, idees de receptes o potser manca de motivació.  

Aquesta formació inclou cuina en cru i cuinada per tal d'adquirir coneixements d'una cuina vegetal rica, equilibrada i variada.  Aquesta és una cuina completament sana i natural que evita els processats i aposta pel menjar real.

La sessió serà teòrica però sobretot pràctica i es portaran a terme entre els participants de 3 a 4 receptes, segons la dificultat i es tastaran tots els plats i postres elaborats. S'aprendran coneixements i tècniques per a treballar menús vegans saludables amb: sopes, cremes, amanides, entrants, plats principals i postres. Utilitzarem hortalisses, algues, arrossos, cereals integrals, proteïnes vegetals, fermentats vegetals, llavors, fruits secs i llegums, entre altres. 

Durant el curs es farà el tast dels plats preparats i també tindràs les receptes per escrit en acabar la sessió, perquè tu només t'hagis de preocupar d'aprendre, cuinar i passar-t'ho bé! 

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

 

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats