FAQ's. Com comprar un taller?

Vull apuntar-me a un curs o taller, com puc fer la reserva?

Si vols gaudir d'un taller o curs, tens tres opcions per fer-ho:

Pagament en línia (VISA / MASTERCARD): A través del nostre web podràs veure les dates disponibles per al curs que més t'agradi. Amb només tres passos podràs realitzar la reserva fent el pagament en línia amb VISA o MASTERCARD.

Pagament a la botiga BERDALA: Pagament en persona, i en efectiu, a la botiga BERDALA (Avda. Àlvarez de Castro núm. 2 17001 Girona). Vine, consulta els propers cursos i reserva directament el que més t'agradi i que estigui disponible.

Transferència Bancària: Emplena aquest formulari o envia'ns un correu electrònic a gironacook@berdala.cat explicant-nos en quin curs i la data en la què estàs interessat/da. Et respondrem el més aviat possible i t'explicarem el que has de fer per a formalitzar la reserva.

Vull fer el regal d’un curs, com ho puc fer?

Si vols regalar un curs o taller tens dues maneres per fer-ho:

- Pots reservar la data i el curs a través de la icona "Regala un curs o taller" que hi ha a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat).

- O també, pots venir a comprar-lo personalment i triar la data i el curs a la botiga BERDALA des de 1953 (Avda. Àlvarez de Castro, 2 · 17001 Girona).

Cal que sàpigues que no es retornarà mai l'import d'un val regal, però la persona que el rebi, si per qualsevol cosa no hi pot assistir, podrà fer venir a algú en el seu lloc.

M’han regalat un val regal, què haig de fer per becanviar-lo i venir al curs?

Si t'han regalat un val regal tens dues maneres de bescanviar-lo:

- Pots reservar la data i el curs que triïs a través de la icona "Tens un val regal?" que trobaràs a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat).

- O també, pots venir a bescanviar-lo personalment i triar la data i el curs a la botiga BERDALA des de 1953 (Avda. Àlvarez de Castro, 2 · 17001 Girona).

Tingues en compte que una vegada triat i reservat el curs amb un val regal, aquest no es podrà canviar. Els val regal tenen una caducitat de 6 mesos des del dia de la compra i poden ser utilitzats per la persona que els rep o per algú altre que el/la substitueixi.

Què passa quan hagi realitzat la reserva d’un curs?

Quan la teva compra en línia hagi finalitzat, rebràs un correu electrònic confirmant la reserva del curs. Imprimeix aquesta informació rebuda i porta-la el dia i hora del curs que hagis escollit.

Per a l'assistència del curs és imprescindible que portis aquest justificant de reserva i pagament.

En cas de no rebre aquesta notificació per correu electrònic posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari o trucant al 972 201 489 en horari comercial de dilluns a divendres (de 9 a 13.30h i de 16.30 a 20h).

Si la reserva l'has fet a la botiga BERDALA en persona, t'imprimirem la reserva perquè la puguis portar tu també el dia del curs.