FAQ's. Com comprar un taller?

Vull apuntar-me a un curs o taller, com puc fer la reserva?

Si vols gaudir d'un taller o curs, tens tres opcions per fer-ho:

Pagament en línia (VISA / MASTERCARD): A través del nostre web podràs veure les dates disponibles per al curs que més t'agradi. Amb només tres passos podràs realitzar la reserva fent el pagament en línia amb VISA o MASTERCARD.

Transferència Bancària: Emplena aquest formulari o envia'ns un correu electrònic a gironacook@berdala.cat explicant-nos en quin curs i la data en la què estàs interessat/da. Et respondrem el més aviat possible i t'explicarem el que has de fer per a formalitzar la reserva.

Vull fer el regal d’un curs, com ho puc fer?

Si vols regalar un curs o taller tens dues maneres per fer-ho:

1. Pots reservar un curs obert (sense data prevista ni tipus de curs) s a través de la icona "Regala un curs o taller" que hi ha a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat). Selecciona la icona, emplena les dades, fes el pagament directament online.

2. Pots regalar un curs ja programat al nostre calendari. Vés a "Tallers de Cuina" i selecciona el curs que més t'agradi. En la seva pàgina trobaràs la data, el preu, el temari i els botons COMPRAR o REGALAR per tal de fer la reserva i el pagament directament online.

En tots dos casos rebràs, per correu electrònic una targeta regal per poder donar a la persona que vulguis.

No es retornarà mai l'import d'un val regal, però la persona que el rebi, si per qualsevol cosa no hi pot assistir, podrà fer venir a algú en el seu lloc.

 

M’han regalat un val regal, què haig de fer per becanviar-lo i venir al curs?

Si t'han regalat una tarja regal sense data ni curs:

- Pots reservar el curs i la data que triïs a través de la icona "Tens una targeta regal?" que trobaràs a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat). Introdueix el codi que trobaràs a la targeta regal i podràs escollir entre tots els cursos programats del nostre calendari.

Si t'han regalat una tarja regal amb plaça per a un curs en concret:

- Només has de presentar-te el dia i l'hora del curs a les nostres instal·lacions del Carrer Perill, 4 de Girona. Només amb portar la targeta regal ja podràs gaudir de la sessió.

Tingues en compte que una vegada triat i reservat el curs amb un val regal, aquest no es podrà canviar. Els val regal tenen una caducitat de 6 mesos des del dia de la compra i poden ser utilitzats per la persona que els rep o per algú altre que el/la substitueixi.

 

Què passa quan hagi realitzat la reserva d’un curs?

Quan la teva compra en línia hagi finalitzat, rebràs un correu electrònic confirmant la reserva del curs. Imprimeix aquesta informació rebuda i porta-la el dia i hora del curs que hagis escollit.

Per a l'assistència del curs és imprescindible que portis aquest justificant de reserva i pagament.

En cas de no rebre aquesta notificació per correu electrònic posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari o trucant al 972 201 489.