FAQ's. Assistència a tallers

Si un dia no puc assistir al curs que m’he apuntat, què puc fer?

Si per qualsevol cosa t'has apuntat o t'han regalat un curs i aquell dia no hi pots assistir, podràs enviar a algú en el teu lloc.

Només li hauràs de donar la justificació de reserva i pagament i ell o ella podrà assistir-hi per tu. Tanmateix, ens ho hauràs de fer saber enviant-nos un correu electrònic a gironacook@berdala.cat o trucant-nos al 972 201 489 de dilluns a divendres de 17h a 20h.

No es podrà canviar el dia del curs o abonar els diners de la reserva a menys d'una setmana de la data del curs.

Cal que porti alguna cosa al curs?

En principi, si el curs no ho requereix específicament, no cal que portis res. Allà hi trobaràs tots els estris necessaris per poder treballar i el dossier de receptes. Tu només cal que et preocupis d'escoltar, aprendre, participar i passar una bona estona.

A cada curs trobaràs la documentació necessària i tindràs per escrit les receptes de tot el què preparareu.

Què passa si es cancel•la el curs on m’havia apuntat?

Les demostracions, cursos formatius o tallers es celebraran amb un mínim d'alumnes. Si el curs no té el mínim d'assistents previst o per alguna causa externa s'ha de cancel·lar, t'avisarem.

GironaCOOK notificarà per telèfon o correu electrònic la cancel.lació als afectats amb reserva de plaça i, aquest, als afectats amb reserva de plaça i, aquests, podran demanar la seva devolució, assistir a un curs programat per un altre dia o cedir la seva plaça a una altra persona.

M’agradaria apuntar el meu fill o filla a un taller Petit Xef. Puc assistir-hi jo també?

Els cursos Petit Xef són únicament per als nens i nenes, sempre que en la descripció del curs no s'especifiqui el contrari.

L'objectiu és que els més petits de la casa, en un ambient distès amb companys de la mateixa edat, aprenguin quines eines han de fer servir, participin, es comuniquin amb el xef i es diverteixin amb la cuina per poder aportar posteriorment aquests coneixements a casa.

Per motius d'igualtat amb la resta de companys, no es permetrà l'assistència dels pares. Tanmateix, pot haver-hi cursos específics o temàtics en què es demanarà també l'assistència d'un pare o d'una mare amb tots els nens perquè puguin treballar junts.